Leden

BDO Accountants & Belastingadviseurs B.V.

Wij zijn geen standaard administratiekantoor; maar úw accountant en (belasting)adviseur in Dordrecht en omgeving. Door onze persoonlijke aanpak weet uw accountant altijd aan welke informatie u behoefte heeft.

Uw business partner
Wie succesvol wil ondernemen moet snel kunnen schakelen. BDO Direct is een nieuwe manier van werken die u daarbij helpt. Door u te ontzorgen en actief bij te staan krijgt u meer grip op uw bedrijfsvoering.

Ontzorgen
Uw financiële administratie kunnen wij (deels) van u overnemen. Omdat de processen binnen BDO Direct geoptimaliseerd en voor een belangrijk deel geautomatiseerd zijn, kan dat op dagelijkse basis en dicht bij de bron. Zo kunt u rekenen op actueel inzicht aan de hand van frequente rapportages en analyses.

Adviseren
Omdat het verzamelen van cijfers niet langer een tijdrovend karwei is, mag u meer van ons verwachten. Bij het nemen van belangrijke strategische beslissingen kunt u altijd rekenen op uw persoonlijk adviseur, die optreedt als sparringpartner. Gesteund door een groot aantal marktspecialisten voorziet hij of zij u (ook proactief) van waardevol advies. Het gaat immers niet alleen om informatie, het gaat erom wat we er samen mee doen.

http://www.bdo.nl

Contactpersoon

Martin van Megen

E-mailadres: martin.van.megen@bdo.nl

De heer M. van Megen

De heer M. Smaal

Contact Info
Tel: 078-6323460
Adres: Laan der Verenigde Naties 65
Postcode: 3316 AK
Plaats: DORDRECHT
Post-adres
Adres: Postbus 795
Postcode: 3300 AT
Plaats: DORDRECHT
Branches
Accountancy & Belastingadvies
Social Media