Leden

BOB Autowas Rotterdam IJsselmonde

BOB Autowas opent binnenkort haar 18de vestiging op 3 minuten rijden van BVV Barendrecht!

Het is een full-service wasstraat waar onze klanten de mogelijkheid hebben om de auto volledig binnen en buiten te laten verfrissen.
Er is een express-wasstraat met daarin alle nieuwe technische hoogstandjes op gebied van autowassen. U heeft de mogelijk om zelf de auto uit te zuigen, maar nog veel makkelijker en leuker is om het over te laten aan onze BOB Autowas medewerkers. Binnen 10 minuten doen wij de binnenkant van uw voertuig: stofzuigen, ramen schoonmaken, dashboard stofvrij maken, dorpels en matten uitkloppen.
Wilt uw de lak van uw auto verwennen kan dit op de lopende band van de AutoSpa. Hier waxen wij uw lak handmatig wat zorgt voor een beschermende laag zodat vuil minder snel hecht aan de lak. Dit verzorgen wij voor u binnen 15 minuten.
Onze specialisten van BOB AutoSpa kunnen ook vlekken uit uw bekleding verwijderen tot het volledig showroom-klaar maken van uw auto.
Ervaar het gemak van BOB Autowas door Onbeperkt te wassen voor een vast bedrag per maand! Zo vaak wassen als je wilt bij alle BOB Autowas vestigingen.

http://www.bobautowas.nl

Contactpersoon

Michael Luijendijk

E-mailadres: mluijendijk@bobautowas.nl

Michael Luijendijk

Contact Info
Tel: 06-82413904
Adres: Drachmestraat 2
Postcode: 2988 CR
Plaats: RIDDERKERK
Post-adres
Adres:
Postcode:
Plaats:
Branches
Automotive
Social Media