Algemene zaken

Bij het aanmelden voor de activiteiten van onze Businessclub, gaat u er mee akkoord dat er mogelijk foto’s worden gemaakt en dat deze kunnen worden gebruikt voor de website en eventueel bij Social media voor promotie doeleinden. Daarnaast worden mogelijk gegevens gedeeld met andere deelnemers via o.a. deelnemerslijsten.

 

Aanmelden Voor Activiteit

WEER UITGESTELD: Businessclub BVV Dubbelsteyn De Fonkert & Pro Alloy Golftoernooi
1 oktober 2020

Vandaag maandag 21-09-2020 hebben wij als Businessclubbestuur besloten om het golftoernooi welke gepland stond voor donderdag 1 oktober te annuleren, naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen vanuit de overheid afgelopen vrijdagavond.

Bij nieuwe ontwikkelingen laten wij dit weten.

 

============

OUD BERICHT:

============

Er is een nieuwe datum gepland:

Op donderdag 1 oktober a.s. organiseren wij het Businessclub BVV  golftoernooi inclusief de clinic onder begeleiding van een pro.
Ook dit jaar is de hoofdsponsor BMW Dubbelsteyn De Fonkert en hebben wij Pro Alloy mogen verwelkomen als de andere hoofdsponsor.

De starttijd voor de golfspelers is 12.00 uur en voor de clinic-ers 14.30 uur.
Voor de golfers is er de mogelijkheid om vooraf even in te slaan, een kopje kopje/thee te nemen en even gezellig met de andere aanwezige kennis te maken.

Er wordt gezorgd voor een lunchpakket voor in de baan. Daarnaast worden er in en om de baan de nodige hapjes en drankjes geregeld.

Na het slaan van de nodige balletjes zijn er kleine hapjes en aansluitend zal het buffet geopend worden meet live muziek en maken we er nog een gezellige avond van.

Per Businessclublid zijn de kosten voor het golfen voor de 1e deelnemer 75 euro en voor de volgende deelnemers 95 euro ex BTW. Voor de clinic bedraagt dit 55 euro ex BTW.

Het golftoernooi is uiteraard weer bij ons Busnissclublid Bert de Bode van Golfcenter Rhoon, Veerweg 2a te Rhoon.

P.S.:
Uiteraard zullen wij bij de organisatie de Corona maatregelen moeten volgen. Zodoende kunnen er mogelijk een aantal beperkingen gelden.
Zodra hier meer over bekend is, zullen wij iedereen hierover informeren.

Aanmelden Voor Activiteit

Ski & Bonen borrel bij Captain’s Cabin
9 december 2020

Dit jaar gaan we een keer iets anders doen in december.

Het idee is in ieder geval om in ski-outfit of versierd met ski spullen weer een leuke inloopborrel vanaf 16.00 uur te organiseren bij de Captain’s Cabin met natuurlijk ook wintersport kost. Uiteraard zullen we nog rekening moeten houden met de 1,5 meter dus pakken we het terras er van de winter ook gewoon bij!

Captain’s Cabin is gevestigd in het Scheepvaartkwartier te Rotterdam;
Calandstraat 8a 3016 CB Rotterdam

Aanmelden Voor Activiteit

VOORLOPIG UITGESTELD: Inloopborrel bij Businessclublid Autopalet
16 april 2021

Op 16 april 2020 zouden een inloopborrel bij ons Businessclublid Autopalet doen, waarbij ook een aantal relaties en netwerkclub Business Open Rhoon zijn uitgenodigd.

Het programma ziet er ongeveer als volgt uit:
16.30 uur inloop
17.00 uur Opening en Welkomswoord
17.30 uur Hapje en drankje
20.00 uur Einde.

Autopalet is tegenwoordig op de volgende locatie gevestigd:
Kaartenmakerstraat 7  te Ridderkerk

Aanmelden Voor Activiteit

Villex Wonen Businessclubtoernooi 2021
12 mei 2021

In 2020 kon het toernooi niet georganiseerd worden i.v.m. corona-virus.

Zodoende hebben wij hem alvast gepland voor woensdag 12 mei 2021, de avond voor Hemelvaart, zouden wij weer het bekende Businessclub Voetbaltoernooi op De Bongerd organiseren. Ook dit jaar onder de nam Villex Wonen.

De wedstrijden zijn 7 tegen 7 op een half veld en inschrijven kan al.

Nico Lotte van Party Catering De Merwe zal de fameuze BBQ weer verzorgen.

Businessclublid Ed Peters van EP Music Entertainment is al weer aan het bedenken wat hij voor deze editie muzikaal kan organisatie.

Inschrijven via onderstaande aanmeldbutton.

Aanmelden Voor Activiteit

Website by Webroots