BMW Dubbelsteyn De Fonkert Businessclub Golftoernooi
29 augustus 2019

Donderdag 29 augustus 2019 Businessclub Golftoernooi.

We spelen weer het ondertussen “wereldberoemde” Businessclub BVV Golftoernooi op golfbaan “Oude Maas” in Rhoon. De wedstrijd start 13.00 uur, de spelsoort is Texas Scramble en voor de beginners is er als vanouds een leuke clinic waar om 15.00 uur het hele kleine balletje gaat rollen. Deze traditioneel gezellige en sportieve dag sluiten wij gepast af met een borrel en een warm- en koud buffet; de live muziek zal natuurlijk ook dit jaar niet ontbreken. Voor de wedstrijd golfers regelen wij natuurlijk het lunchpakket weer. BMW Dubbelsteyn De Fonkert is ook dit jaar hoofdsponsor.

Het inschrijfgeld voor de wedstrijd bedraagt euro 75,00 ex BTW voor elk 1e Businessclublid en euro 95,00 ex BTW voor de overige gasten. De bedragen voor de clinic zijn euro 55,00 ex BTW voor het 1e Businessclublid en euro 70,00 ex BTW voor de overige deelnemers. U kunt inschrijven via http://www.bcbvv.nl/agenda/ en graag de volledige namen vermelden, de handicaps en uw aanwezigheid bij het buffet.

Aanmelden Voor Activiteit

(ARPI Woontrend) Mosselwedstrijd bij SV Duiveland
31 augustus 2019

Op zaterdag 31 augustus is het zover, we gaan weer een gezellige avond richting Zeeland.

De mosselen worden weer ingekocht en uiteraard wordt er gezorgd voor wat alternatieven zoals pizza, salades e.d.
Het Businessclub elftal is weer in training, om nogmaals voor de winst te gaan en mede Businessclublid Ed Peters is geboekt voor de muziek.

We verzamelen vooraf om 17.00 uur in de kantine en zullen om 17.30 uur vanaf het parkeerterrein vertrekken met de bus van De Jong Tours richting Oosterland.

Rond 19.00 uur zullen de Businessclub-elftallen tegen elkaar spelen, terwijl zij worden ondersteund door de meegereisde toeschouwers!

Zoals velen weten is het altijd gezellig in de kantine en is de organisatie goed geregeld. We hebben rond de 20 spelers nodig en het zou mooi zijn als we weer rond de 40 toeschouwers kunnen verzamelen. Of wel een bus vol.

Het wordt uiteraard ook dit jaar weer een latertje, dus houdt er maar rekening mee dat we pas rond 01.00 uur terug gaan richting Barendrecht.

Er geldt een beperkte bijdrage van 15 euro p.p. (m.u.v. de vrijwilligers die mee gaan). Bij aanmelden u opgeven als voetballer of toeschouwer.

Aanmelden Voor Activiteit

Presentatie A-selectie (BVV1) – voor ALLE supporters van BVV Barendrecht
5 september 2019

De presentatie van ons vlaggenschip vindt plaats op donderdag 5 september midden op het hoofdveld.
Dit evenement is dit jaar niet alleen voor de Businessclub-leden, maar voor ALLE supporters van BVV Barendrecht. Tot 19.00 uur ontvangt u op het hoofdveld 2 consumptiebonnen welke u vanaf 19.30 uur kunt gebruiken bij de buitenbar.

Naast een introductie van onze hoofdtrainer Jack van den Berg, wordt ook de nieuwe A-selectie gepresenteerd inclusief de staf en de shirtsponsors en krijgt u een hapje en een drankje aangeboden.

Planning:
18.30 uur: inloop op het hoofdveld via het hoofdloket en ontvangst met een “bubbel”;

19.00 uur: openingswoord door BVV Barendrecht voorzitter Martin Seltenrijch;

19.05 uur: presentatie selectiestaf, selectie en tenues shirtsponsors door huis-spreekstalmeester Cees van der Meer en hoofdtrainer
Jack van den Berg;

19.25 uur: presentatie nieuwe presentatiegids door Jeroen Nagtegaal en uitreiking door spelers van BVV1;

19.30 uur: opening buitenbar waar wat kleine hapjes worden aangeboden door BVV Barendrecht. Als u voor 19.00 uur op het hoofdveld aanwezig bent, ontvangt u tevens 2 consumptiebonnen voor drankjes;

19.30 uur: de A-selectie zal een reguliere training uitvoeren.

Wij willen de activiteiten zoveel mogelijk op en rond het hoofdveld concentreren; neem voor de zekerheid een trui of jasje mee. Nood(weer) breekt natuurlijk wetten dus bij slecht weer vindt de ceremonie plaats in het Jeugdhonk (kantine) of in het Businesshome.

Aanmelden Voor Activiteit

De derby’s tegen Smitshoek, Heerjansdam en “De Kraaien” op Rijsoord
11 september 2019

Op woensdag 11 september vindt weer de jaarlijkse derby plaats en deze keer op Rijsoord.

Het Businessclubteam zal weer spelen tegen de Businessclubteams van vv Smitshoek, vv Heerjansdam en vv Rijsoord. De inloop is vanaf 18.00 uur en de eerste wedstrijd wordt om er 18.30 uur.

18.30 – 19.00 uur Heerjansdam – BVV Barendrecht
18.30 – 19.00 uur Smitshoek – Rijsoord
19.15 – 19.45 uur Rijsoord – Heerjansdam
19.15 – 19.45 uur BVV Barendrecht – Smitshoek
20.00 – 20.30 uur Smitshoek – Heerjansdam
20.00 – 20.30 uur BVV Barendrecht – Rijsoord
21.00 uur Afterparty
21.30 uur Prijsuitreiking

Aanmelden Voor Activiteit

Amstel Bockbieravond met stampotten bij Diggels
14 oktober 2019

Maandagavond 14 oktober zijn wij weer uitgenodigd door Marcel Hakemulder bij Diggels, voor de traditionele Amstel Bockbieravond met Hollandse Stamppotten. Uiteraard zijn er mogelijkheden genoeg voor B-2-B en het proeven van de verschillende stamppotten onder het genot van een “Bokkie” is een prima combinatie.

U bent welkom vanaf 17.00 uur.

Aanmelden Voor Activiteit

Netwerkborrel bij Hoek & Blok
30 oktober 2019

Ons businessclublid Hoek en Blok verzorgt woensdag 30 oktober a.s. een netwerkborrel met als thema ‘ontzorgen van de ondernemer’.

Deze bijeenkomst wordt speciaal voor ons verzorgd in hun nieuwe pand.
De inloop is vanaf 17.00 uur en u bent van harte uitgenodigd.

Het programma is als volgt:
17.00 uur  inloop en ontvangst
17.30 uur presentatie wat houdt ‘ontzorgen van de ondernemer’ volgens Hoek en Blok in
18.00 uur informele netwerkborrel

Normaliter is er voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Aanmelden Voor Activiteit

Website by Webroots