Rabobank Businessclub Voetbaltoernooi 2018
9 mei 2018

Hemelvaart valt in 2018 in de mei vakantie, echter een alternatief is niet eenvoudig dit jaar. Zodoende gaan we ook dit jaar weer voor de woensdagavond voor hemelvaart. De speeldatum is woensdag 9 mei.

U kunt vast in training en graag bij uw aanmelding de sterkte vermelden. De BBQ en de muziek zullen niet ontbreken!

Lees Verder

Aanmelden Voor Activiteit

Behangkoning John van Zweden bij de BVV
17 mei 2018

Donderdagavond 17 mei a.s. is Behangkoning John van Zweden als spreker te gast op de BVV. HIj vertelt ons in geuren en kleuren hoe hij als hardwerkende “behanger” eigenaar werd van Swansea City en dit verborgen wist te houden voor zijn vrouw. Ook andere smeuige details komen aan bod. Zet de datum vast in uw agenda, meer info volgt snel. Deze avond is voor zowel BVV-ers als voor Businessleden van de BVV.

Lees Verder

Aanmelden Voor Activiteit

ALV en Business(club) Cycle Tour 2018
22 juni 2018

De Algemene Ledenvergadering houden wij op vrijdag 22 juni 2018 rond lunchtijd. Aansluitend start de 2e Business(club) Cycle Tour langs diverse Businessclub leden.

Lees Verder

Aanmelden Voor Activiteit

Businessclub Golftoernooi & Clinic augustus 2018
23 augustus 2018

Het traditionele Businessclub Golftoernooi met clinic is dit jaar op donderdag 23 augustus 2018. Het zal niet meevallen editie 2017 te evenenaren maar wij gaan onze uiterste best doen!

Lees Verder

Aanmelden Voor Activiteit

Spelerspresentatie & presentatiegids uitreiking BVV
30 augustus 2018

Donderdagavond 30 augustus a.s. willen wij de nieuwe BVV selectie op een ludieke wijze aan u voorstellen namelijk op de plaats waar het allemaal moet gebeuren; het hoofdveld. Het is tegelijk een mooi moment om de nieuwe presentatiegids te presenteren.

Lees Verder

Aanmelden Voor Activiteit

Website by Webroots