Inloopavond met trainer Jack van den Berg inclusief buffet
8 mei 2019

Op woensdag 8 mei a.s. vanaf 17.30 uur hebben wij hoofdtrainer Jack van den Berg te gast in ons Businesshome. Jack zal vertellen over het verloop van de 2e seizoenshelft en de visie rondom het 1e elftal voor de komende jaren. Het verhaal van Jack laten wij vergezeld gaan van een smakelijk buffet. Rond 19.00 uur zal Jack de microfoon pakken.

Graag vooraf even aanmelden!

Aanmelden Voor Activiteit

Villex Wonen Businessclub Voetbaltoernooi
29 mei 2019

Het Villex Wonen Businessclub Voetbaltoernooi op woensdag 29 mei 2019 en vanaf dit jaar met een nieuwe sponsor! Het is weer de avond voor Hemelvaartsdag.

Om 18.30 uur begint de eerste wedstrijd en de uiteindelijke finale wordt rond 22.10 uur gespeeld. Definitieve tijden worden in een programmaboekje vooraf aan de deelnemers bekend gemaakt.

Elk team bestaat uit een keeper, 6 spelers en reserve spelers en we spelen op halve velden. Elke wedstrijd duurt 15 minuten en tussen de wedstrijden zit 5 minuten. De afgelopen jaren hadden we tussen de 45 en 65 teams die gezamenlijk zorgen voor een hele gezellige en sportieve avond.

Uiteraard zijn ter plaatse hapjes en een drankjes verkrijgbaar.

Gedurende de avond is er een DJ en sluiten we de avond af met live muziek van Wim Dalmee.

Aanmelden Voor Activiteit

Algemene ledenvergadering (ALV) op partyschip De Contessa
5 juni 2019

Woensdag 5 juni 2019 vanaf 15.00 uur tot in de avond zijn wij welkom op partyschip De Contessa van ons Businesslid Andre Eleveld in de Rotterdamse haven.

U bent welkom aan boord vanaf 15.00 uur en de vergadering start stipt 15.30 uur. Uiterlijk om 16.15 uur varen we uit en gaan we een mooie rondvaart doen in de Rotterdamse haven.

Ons Businessclub Nico Lotte van Party Catering Barendrecht verzorgt het buffet en gastheer André Eleveld schenkt de drankjes en draait de vrolijke noot.

Rederij Erasmus is gevestigd aan de:
Admiraliteitskade 86B te Rotterdam (tegenover Restaurant Kaat Mossel)

Mogelijk dat het definitieve programma nog iets wijzigt.

Aanmelden Voor Activiteit

Haringparty bij Mundo Steigers
14 juni 2019

Mundo Steigers wil jullie van harte uitnodigen voor hun “HARINGPARTY”. Een gezellige gelegenheid waarbij we elkaar onder het genot van live muziek, een hapje, een drankje en natuurlijke een nieuwe haring weer eens kunnen ontmoeten!

Graag zien we jullie vrijdag 14 Juni vanaf 16:00 op de Laanweg 6 te Spijkenisse.

Laat graag zo spoedig mogelijk weten of jullie erbij zijn!

Aanmelden Voor Activiteit

MR Motoren Motorcycle Tour
23 juni 2019

Op zondag 23 juni gaat ons nieuwe Businesslid MR Motoren (Marcel Kremers en Rob de Ruiter) een motorrit organiseren waarbij ook de Businessleden van de BVV uitgenodigd worden om mee te rijden. De start zal plaats vinden vanaf de showroom van MR Motoren.

MR Motoren is gevestigd op Van het Hoffstraat 21, 2991 XP Barendrecht.

 

Details van de dag (ochtend en middag) zullen nog verder uitgewerkt worden. Zodra deze bekend zijn, worden deze hier vermeld.

Aanmelden Voor Activiteit

Businessclub Golftoernooi
29 augustus 2019

Donderdag 29 augustus 2019 Businessclub Golftoernooi, info volgt!

Aanmelden Voor Activiteit

Website by Webroots