Algemene zaken

Bij het aanmelden voor de activiteiten van onze Businessclub, gaat u er mee akkoord dat er mogelijk foto’s worden gemaakt en dat deze kunnen worden gebruikt voor de website en eventueel bij Social media voor promotie doeleinden.

 

Aanmelden Voor Activiteit

Duitsland reis naar Borussia Mönchengladbach – Bayer Leverkusen
21 maart 2020

‘Uiteraard’ gaan wij dit jaar ook weer naar Die Heimat en naar een ons nog onbekend nieuw stadion en ditmaal is het het Borussia Park van Borussia Mönchengladbach. Zij spelen op zondag 22 maart om 13.30h tegen Bayer Leverkusen.

We vertrekken op zaterdagochtend 21 maart rond 7.00 uur vanaf het parkeerterrein van de BVV Barendrecht. We maken eerst een ‘die tour’ voor een leuk evenement iets dieper Duitsland in.

Na dit evenement, op zaterdagmiddag gaan we naar een heel leuk restaurant in Mönchengladbach. Deze hadden we eigenlijk voor na de wedstrijd op zaterdag geboekt.

Begin van de zaterdagavond zijn wij in ons hotel in Düsseldorf. Niet zomaar een hotel, maar we zitten deze keer in ‘Das Carls Hotel’ in het centrum van ‘Die Altstadt’.

Na de wedstrijd van Borussia Mönchengladbach pakken we de bus en misschien pakken we onderweg nog ergens iets eenvoudigs te eten. Naar verwachting zijn we zondagavond rond 20.00 uur weer terug in Barendrecht.

Schrijf je alvast in om er zeker van te zijn dat je een kaartje voor de wedstrijd hebt!

Aanmelden Voor Activiteit

Villex Wonen Businessclubtoernooi
20 mei 2020

Woensdag 20 mei a.s., de avond voor Hemelvaart, organiseren wij weer het bekende Businessclub Voetbaltoernooi op De Bongerd. Ook dit jaar onder de nam Villex Wonen.

De wedstrijden zijn 7 tegen 7 op een half veld en inschrijven kan al.

Nico Lotte van Party Catering De Merwe zal de fameuze BBQ weer verzorgen.

Businessclublid Ed Peters van EP Music Entertainment is al weer aan het bedenken wat hij voor deze editie muzikaal kan organisatie.

Inschrijven via onderstaande aanmeldbutton.

Aanmelden Voor Activiteit

Algemene Ledenvergadering & wedstrijd EK Nederlands Elftal
22 juni 2020

Op maandag 22 juni houden wij weer onze ‘algemene ledenvergadering’ waarbij wij aansluitend een wedstrijd van het Nederlands elftal zullen kijken.

We zijn nog bezig met de locatie.

Aanmelden Voor Activiteit

Website by Webroots