Nieuwjaarstoast bij Bonheur by Lust
21 januari 2019

Op maandag 21 januari doen wij de nieuwjaarsborrel van Businessclub BVV Barendrecht bij ons Businesslid ‘Lust Barendrecht’ en wel op de nieuwe locatie op de Middenbaan 85 te weten ‘Bonheur by Lust’.

Alle Businessleden zijn van harte welkom vanaf 17.00 uur om gezamenlijk rond 19.00 uur te toosten op het nieuwe jaar 2019.

En uiteraard zullen er tussentijds wat lekkere kleine hapjes verzorgd worden door onze gastheer!

Graag vooraf aanmelden via de website.

Aanmelden Voor Activiteit

Aanmelden voor het bezoek aan Keulen en de wedstrijd Fortuna Düsseldorf-Eintracht Frankfurt
9 maart 2019

Als trouwe Eintracht Frankfurt fans gaan wij toch ook volgend jaar de mannen nog maar een keer aanmoedigen en wel bij de wedstrijd Fortuna Düsseldorf-Eintracht Frankfurt op zaterdagmiddag 9 maart 2019. De Duitse voetbalsfeer en het enorme fanatisme van de Eintracht fans werkt verslavend dus wij vertrekken vrijdagochtend 8 maart vroeg en nu wel richting Keulen om daar van de stad en het uitgaansleven te genieten en te overnachten. De andere ochtend reizen we verder naar Düsseldorf om daar te chillen en ’s middags de wedstrijd te zien. Na afloop eten we ergens in de buurt en rijden we vroeg in de avond terug naar Barendrecht.

Wij zien jullie positieve reactie graag snel per omgaande (per mail) tegemoet om de kaarten en het hotel te kunnen vastleggen. De prijs zal net als vorig jaar uitkomen rond de euro 285,00 ex BTW.

Aanmelden Voor Activiteit

Rabobank Businessclub Voetbaltoernooi
29 mei 2019

Rabobank Businessclub Voetbaltoernooi 29 mei 2019, meer info volgt!

Aanmelden Voor Activiteit

Website by Webroots