Charity Diner
29 maart 2018

Donderdag 29 maart a.s. houdt de BVV weer het Charity Diner en ditmaal in de vernieuwde zaal van Club De Uitspanning. Gezellig borrelen, homemade fingerfood, walking diner, bieden voor het goede doel en live muziek. Club spreekstalmeester Cees van der Meer praat de avond aan elkaar en begeleidt de veiling. Een prominent Feyenoord speler zal onze speciale gast zijn. U kunt bieden op onder andere een rondvlucht boven Rotterdam, een week in een chalet in Oostenrijk, een golfrondje op The Dutch en diverse eredivisiewedstrijden van Sparta, Excelsior en Feyenoord. De opbrengst is voor de BVV en de kaarten zijn euro 75,00 incluis de BTW, 5 consumpties en diner. Opgeven kan per omgaande.

Lees Verder

Aanmelden Voor Activiteit

Derby businessclub elftal Barendrecht tegen Smitshoek, Heerjansdam en Rijsoord op Heerjansdam.
4 april 2018

Woensdagavond 4 april 2018: Derby businessclub elftal Barendrecht tegen Smitshoek, Heerjansdam en Rijsoord op Heerjansdam.
Opgeven als speler of supporter.

Lees Verder

Aanmelden Voor Activiteit

Vrijdag 13 en zaterdag 14 april 2018 Bayer Leverkusen – Eintracht Frankfurt
13 april 2018

Vrijdagochtend 13 april gaan wij weer naar Die Heimat en dit keer naar een uitwedstrijd van Eintracht Frankfurt. Na een leuke dag in Keulen met overnachting gaan wij zaterdag in de loop van de dag naar de BayArena voor de wedstrijd om 15.30 uur Bayer Leverkusen-Eintracht Frankfurt. Na de wedstrijd en wat eten gaan wij terug naar Barendrecht om daar rond middernacht aan te komen.

Lees Verder

Aanmelden Voor Activiteit

Rabobank Businessclub Voetbaltoernooi 2018
9 mei 2018

Hemelvaart valt in 2018 in de mei vakantie, echter een alternatief is niet eenvoudig dit jaar. Zodoende gaan we ook dit jaar weer voor de woensdagavond voor hemelvaart. De speeldatum is woensdag 9 mei.

U kunt vast in training en graag bij uw aanmelding de sterkte vermelden. De BBQ en de muziek zullen niet ontbreken!

Lees Verder

Aanmelden Voor Activiteit

ALV en Business(club) Cycle Tour 2018
22 juni 2018

De Algemene Ledenvergadering houden wij op vrijdag 22 juni 2018 rond lunchtijd. Aansluitend start de 2e Business(club) Cycle Tour langs diverse Businessclub leden.

Lees Verder

Aanmelden Voor Activiteit

Businessclub Golftoernooi & Clinic augustus 2018
23 augustus 2018

Het traditionele Businessclub Golftoernooi met clinic is dit jaar op donderdag 23 augustus 2018. Het zal niet meevallen editie 2017 te evenenaren maar wij gaan onze uiterste best doen!

Lees Verder

Aanmelden Voor Activiteit

Spelerspresentatie & presentatiegids uitreiking BVV
30 augustus 2018

Donderdagavond 30 augustus a.s. willen wij de nieuwe BVV selectie op een ludieke wijze aan u voorstellen namelijk op de plaats waar het allemaal moet gebeuren; het hoofdveld. Het is tegelijk een mooi moment om de nieuwe presentatiegids te presenteren.

Lees Verder

Aanmelden Voor Activiteit

Website by Webroots